Torsdag

Idag har vi lämnat in delårsbokslutet ^^, skickat in önskemål om monter och snart ska vi åka in till UF och lämna det heliga kuveret.
Om ni vill veta så är min kamera borta och Sofies trasig haha, lyckat, därför kommer bloggen att bli lite bildfattig ett tag framöver om inte min kamera kommer fram vill säga.

Tävling

Papperna är underskrivna så nu är det bara att gå till UF och lämna vårt tävlingsbirdag i "Bästa vara" :). Vi håller också på att skissa lite på var monter... haha, om vi fixar den där reklam filmen kommer det bli sjukt kul :D, haha.


Back again

Var nästan 1 månad sen vi skrev här sist, haha, opps. Men kan säga att vi har verkligen inte legat på latsidan för det, med företaget ;). Vi har sålt några gånger till i skolan, skrivit "bästa vara" till tävligen som ska in på torsdag och sedan bokfört en mängd med verifikationer osv. Vi tänkte tävla i "Bästa UF-företag" men tappade helt lusten av någon anledning. Allt ska ju fixas till "Våga vara egen" mässan också som är på fyrishov den 24 mars, tror jag det var xD, kom förbi då :).

Imorgon är det Öppet Hus på Celsius och vi ska såklart stå där och sälja snickers :D!


SES DÄR!

RSS 2.0