Lite info

Kan ju berätta att vi bakat och sålt två helger i rad nu. Förra fredagen åkte vi till min mormor för att räkna på alla ingredienser. Och jaa hahaha XD, självklart fick vi reda på då att det var oktoberfestivalen på vaksalatorg så det skulle inte gå att stå där -.- SUCK! Eftersom det var det som var planen och vi hade ingen plan B.
Vet inte hur länge vi höll på att ringa runt och fråga poliser, affärer och även till kommunen hur det är med regler och sånt. Så till slut bestämde vi oss för att knacka dörr istället xD. Lyckat ^^. Men till slut kom vi iväg till Willys och handlade bland annat 25 kg mjöl haha, de ni ;). Var en rätt rolig syn när Sofie sedan skulle bära det från bilen och upp till mormors lägenhet haha xD. Sen var det bara hem och laga mat... klockan var ju liksom närmare halv åtta xD och vi var vrål hungriga! Efter det kunde vi börja sätta igång och baka muffins och bröd.
Vid två somnade, iaf jag, på en gång och sen var det bara att gå upp när klockan ringde vid halv nio.
Om vi bortser från försäljningen när vi knackade dörr så gick affärerna riktigt bra. Vinst och allt :). Inte illa. Och vi hade riktigt kul också! Dock kan jag inte rekommendera att ringa på oss folk på en tidig lördagmorgon... för man vet aldrig vad man får se XD HAHAHAHA, eller vad folk säger XD! En sak var faktistk riktigt rolig, en kille öppnade och såg oss och bara;
"No, Sophie is not here."
HAHA XD, vi bara stirra och aha okey. HAHA xD. Vad skulle vi säga liksom... vi kunde ju sagt att vi inte letade efter någon Sophie haha men han verkade så tvärsäker på att det var det vi ville HAHA så jaa vi orkade inte bry oss utan fick helt enkelt ett VÄLDIGT GOTT SKRATT!

Jag och assistenten nr 1 ^^.

Nu i helgen stod vi istället på vaksala torg, vilket kändes sååå mycket bättre. Förutom att det var kallt, vi var kissnödiga och vårt "stora" bord såg otroligt tönigt ut XD HAAHAH! Plus att vi sa, ALDRIG MER DETTA! Men vi insåg sen att det gick riktigt bra och det hela var ju faktiskt både kul och otroligt lärorikt!

Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0